Is Charelle Schriek of Dua Lipa nu de vriendin van Martin Garrix?

Wij zijn even de kluts kwijt

vriendin-martin-garrix
Getty Images

Ja, ja, daar zijn we weer. We hebben het er maar druk mee. Dachten we vorige week nog dat Martin Garrix een innig moment had met de Britse zangeres Dua Lipa, lijkt het er nu toch verdacht veel op dat de dj samen met model Charelle Schriek op vakantie is.

Liefdesperikelen
Oké, om even bij het begin te beginnen. Een paar maanden geleden hebben we onze speurneus opgezet en kwamen we tot de conclusie dat de Nederlandse dj een stel móest zijn met het 25-jarige Nederlandse model Charelle.

Dua Lipa love?
Maar toen... Toen werden Dua Lipa en Garrix innig op de foto gezet. Enne, foto's liegen niet. Of toch wel? Want het zou natuurlijk ook gewoon kunnen gaan om een videoclip (dat zou niet de eerste keer zijn namelijk). Dat was niet het enige.. De Nederlandse singer-songwriter Lucas Hamming bood via een tweet zijn 3FM-Award aan in ruil voor de Britse zangeres, waar Garrix vervolgens vriendelijk voor bedankte.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gezellig op Ibiza
Je snapt; toen waren we allemaal in de veronderstelling dat Garrix en Dua Lipa toch echt een stel konden zijn. Maar inmiddels zijn we weer een week verder. En nu hebben zowel Charelle als Garrix een Instagram Stories geplaatst vanaf PRECIES dezelfde plek op Formentera. Kijk je even mee:

Charelle's Stories:

StoriesInstagram


Garrix' Stories:
StoriesInstagram

Toeval? Nou nee.
Juist ja, dat lijkt verdomd veel op elkaar toch? Vinden wij ook. En na hun lunch op het Spaanse eiland maakten ze samen een boottocht. Tenminste, zo ziet het ernaar uit. Dit is wat de twee wederom op Instagram plaatsten.

Charelle:

StoriesInstagram


Garrix:
StoriesInstagram
StoriesInstagram

Wordt vervolgd
Dat lijkt weer best op elkaar hè? Wij zijn even de kluts kwijt. Het ziet er in ieder geval naar uit dat de twee het gezellig met elkaar hebben onder de Spaanse zon. Wij wachten rustig af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs