Plussize model Danielle van Grondelle maakt statement in deze nieuwe campagne

'Als plussize model kan ik echt een verschil maken in iemands leven'

model-danielle-van-grondelle-statement-samsung
Danielle van Grondelle

Ze stond in Vogue Italia, liep voor Victoria Beckham en maakt het momenteel als topmodel in New York: Nederlands model Danielle van Grondelle.

Nu schittert de van oorsprong Rotterdamse ook in de nieuwste Rulebreakers campagne van Samsung ter ere van hun nieuwste Samsung Galaxy S8. De campagne van het telefoonmerk richt zich op ‘Rulebreakers’ die hun doel proberen te bereiken zonder zich te laten leiden door regels, conventies of meningen.

Samsung Rulebreakers
Daar kan het Nederlandse topmodel zich in vinden. "Als plussize model kan ik echt een verschil maken in iemands leven en de status quo uitdagen. Ik ben blij met Samsung, omdat zij het aandurven om mijn boodschap zo’n groot platform te bieden," aldus Danielle.

"De S8 heeft geen edges en laat zich niet limiteren door opgelegde regels. Dat is in feite mijn levensverhaal. De perceptie dat je geen topmodel kunt worden met brede heupen? Ik bewijs het tegendeel."

Samsung Galaxy S8
Ook de nieuwe Samsung Galaxy heeft geen beperkingen. Zo heeft het toestel een fantastisch infinity scherm dat over de randen van de telefoon heen loopt en maakt de camera haarscherpe foto's met een12MP achtercamera en 8MP frontcamera.

De Samsung Galaxy S8 is online verkrijgbaar vanaf € 799 bij Samsung of bij vooraanstaande retailers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs