Kate Middleton draagt een Zara-jurk uit de huidige collectie

Jij kunt er voor €49,95 net zo bij lopen als de hertogin van Cambridge.

kate-middleton-zara-jurk-huidige-collectie
Getty Images

Is een leven als dat van Kate Middleton een brug te ver voor je? Wellicht toch niet. Het Britse royal lid droeg een jurk van de Spaanse modeketen Zara.

Een Zara-koopje
De hertogin van Cambridge bewonderde haar man prins William tijdens een polo evenement, waar hij meedeed voor het goede doel. Haar zoon George en dochter Charlotte speelden ondertussen in het gras om haar heen. De gestreepte jurk met blote schouders van katoen en linnen is momenteel uitverkocht, maar de webshop verklapt dat ze hem binnenkort weer verwachten voor een prijs van €49.95.

Het is niet de eerste keer dat Kate Middleton voor een Zara-jurk kiest. We zien de royal regelmatig in Zara, met als gevolg dat het stuk binnen no time is uitverkocht.

Trouwjurk
Eerder sprong H&M in op de populariteit van Kate. De Zweedse keten produceerde een betaalbare look-a-like van haar Alexander McQueen-trouwjurk. De jurk was geen €350.000, maar €199.

Zara
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs