Amerikaanse rapper Mac Miller overleden, ex Ariana Grande krijgt schuld

De zangeres noemde de relatie 'giftig'

rapper-mac-miller-overleden-ex-ariana-grande-schuld
Getty Images

Afgelopen vrijdag is de 26-jarige Amerikaanse rapper Mac Miller overleden. Zijn familie en platenlabel hebben zijn dood bevestigd.

Overdosis
Volgens de website TMZ zou de rapper overleden zijn aan een overdosis. Een vriend zou het bewusteloze lichaam op de vloer in het huis van Mac Miller gevonden hebben. De rapper was al overleden toen de hulpdiensten arriveerden.

Tournee
Donderdag zette Mac Miller nog op Twitter dat hij uitkeek naar zijn nieuwe tournee, die volgende maand zou gaan plaatsvinden.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Giftige relatie
In augustus 2016 tot mei 2018 had Mac Miller een relatie met zangeres Ariana Grande. De reden van de break-up was zijn verslaving. Grande noemde de relatie hierna 'giftig', en schreef op Twitter dat ze geen oppas of moeder meer voor hem wilde zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kritiek op Grande
In juni verloofde de zangeres zich met acteur en komiek Pete Davidson. Ze kreeg de afgelopen week veel kritiek op Instagram over het beëindigen van de relatie met Mac Miller. Volgens de volgers zou dit een rol hebben gespeeld bij het overlijden van de rapper.

#ArianaKilledMac
Er is zelfs een hashtag (#ArianaKilledMac) in het leven geroepen waarin de zangeres wordt beschuldigd van Mac Millers dood. In verschillende tweets wordt Ariana aangewezen als de schuldige.

Ariana Grande plaatste een foto van hem op haar Instagram. De reactiemogelijkheden zijn tijdelijk uitgeschakeld bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stralend licht
De familie van de rapper heeft een statement uitgebracht. “Hij was een stralend licht in deze wereld voor zijn familie, vrienden en fans”. Zijn label Warner Bros Records laat het volgende hierover weten: “Mac was een enorm begaafd en inspirerend kunstenaar, met een pioniersgeest en een gevoel voor humor dat iedereen die hij ontmoette raakte.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs