Enzo Knol's ex-vriendin Dee heeft een nieuwe vriend

Als je snel kijkt, lijkt het net een kloon van Enzo

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In juni dit jaar bleek de koek definitief op. De Nederlandse grondlegger van het dagelijks vloggen, Enzo Knol (25), en zijn vriendin Demira van der Zeeuw (beter bekend als Dee) gingen uit elkaar.

Nadat er al geruchten gingen over een vermeende nieuwe vriendin van Enzo, blijkt 2,5 maand na de breuk dat Dee een nieuwe liefde heeft, die verdomde veel op haar ex lijkt.

Dee heeft een type
Via Instagram deelt de 21-jarige Dee - die een 'luttele' 1,1 miljoen volgers heeft - met de wereld dat ze een nieuwe vriend heeft. Wie de jongen is weten we nog niet. Er is nog niemand getagd en nog geen naam gedeeld. Dat ze verliefd zijn, blijkt wel uit de foto en het bijschrift.

Whatskeburt
Dacht jij wat wij dachten? Moest jij ook drie keer knipperen? Precies. Het lijkt de tweelingbroer van Enzo wel.

In eerste instantie dachten we zelfs dat het Enzo was, dat de twee elkaar tóch weer hadden gevonden. Na een langere blik, blijkt dat het Enzo 2.0 is. Dat Dee een type heeft waar ze op valt, moge duidelijk zijn.

Hoe zat het ook alweer
Mocht je het Dee(te)-verleden niet meer helemaal bijhouden: in september 2017 was YouTube-kijkend Nederland in zak en as. Enzo Knol en zijn 'Dee' gingen uit elkaar. Gelukkig was de breuk van korte duur. Op 5 december maakten de twee bekend dat ze weer verkering hadden.

Om het nog ingewikkelder te maken: in juni bleek de koek echt op te zijn. Na veel wikken en wegen bleek dat de twee na vijf jaar 'niet meer verliefd waren, maar enkel nog veel van elkaar hielden'. Ze hielden het nu echt voor gezien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs