Er is een derde kindje onderweg voor Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda

Dat wordt weer een engeltje met blond haar en blauwe ogen

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda maken via Instagram bekend in verwachting te zijn van hun derde kind.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een nieuw broertje of zusje "We kunnen het nauwelijks geloven," schrijft Bettina bij de foto. Zoon Lux (5) en dochter Posy (6) krijgen er een broertje of zusje bij.

Liefde achter de schermenDe 31-jarige Jim en Bettina (39) leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease. Het koppel is in juni 2011 getrouwd.

IdolsJim kennen we allemaal nog van het populaire programma Idols, waar hij in 2002 aan meedeed. Dankzij zijn plotselinge bekendheid heeft hij zijn middelbare school niet afgerond.

Vanaf kleins af aan
Bakkum
begon met zingen op zijn tiende samen met zijn broer Danny. Na zijn deelname bij Idols werd zijn eerste single ‘Tell Her’ een nummer 1-hit. Ook zijn tweede single ‘This Love is Real’ kwam op de eerste plaats van de Mega Top 50.

Wassen beeld
Ze zeggen dat je het pas écht gemaakt hebt als je in Madame Tussauds staat, en dat is sinds juli 2003 voor de Idols kandidaat het geval.

Musicalster en acteur
Naast zingen speelt Bakkum ook in verschillende musicals, zoals Grease en Fame. Ook was hij enkele keren op tv te zien met gastrollen in de serie Baantjer en de romantische comedy Snowfever, waar hij tevens de titelsong zong.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs