Patty Brard plaatst badpakfoto op Instagram na 30 kilo te zijn afgevallen

Wat ziet ze er goed uit!

Patty Brard had haar hele leven een innerlijke strijd tussen een bourgondisch duiveltje op haar ene schouder en een slank engeltje op haar andere. Dan viel ze weer af, dan kwam ze weer aan. Begin dit jaar was de 63-jarige presentatrice zo klaar met haar overtollige kilo's dat ze een rigoureus besluit nam om er voor altijd van af te zijn.

In februari dit jaar werd haar maag operatief verkleind middels een gastric bypass. Inmiddels zijn we een klein half jaar verder en herkennen we de oude Patty bijna niet meer terug. Om te vieren dat ze bijna dertig kilo kwijt is, plaatst de presentatrice - nog lichtelijk onzeker, wat nergens voor nodig is - een badpakfoto op Instagram.

Lovende woorden
"Ik ben een gelukkig mens," plaatst ze als bijschrift bij de foto. Uit de hashtags wordt duidelijk dat Patty nu zeventig kilo weegt. Van wat we weten kwam ze van 98 kilo. Ze wil nog vijf kilo kwijt.

Veel BN'ers plaatsen lieve woorden onder de foto. Onder andere Fred van Leer, Jamai, Inge de Bruin, Victor Brand, Pauline Wingelaar en Jim Bakkum zijn heel trots op Patty. En terecht, wat ziet ze er goed en bovenal gelukkig uit.

Dik tevreden
Een makkelijke weg is een maagverkleining niet, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. "Er zitten zoveel nadelen aan een gastric bypass. Het begint pas als je zoiets laat doen. Dan start een nieuwe levensstijl. Eigenlijk mag je na zo'n operatie helemaal geen fuck meer," vertelde ze in een interview aan AD.

Slanke den
Maar dat het resultaat er mag zijn, dat moge duidelijk zijn. In maart durfde Patty het nog niet om zichzelf volledig in badkleding op de foto te zetten.

Nu dus gelukkig wel.

Een ander mens:

Ter vergelijking een foto van juli 2017:

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs