Betekent deze foto dat Donny en Amijé nu ineens verloofd zijn?!

Wij houden het allemaal niet meer bij

Ok, zien wij het goed? Halen we ons dingen in ons hoofd? We zien toch echt een knoepert van een ring om Amijé haar vinger (wel om haar middelvinger, maar ok) en in Donny's bijschrift een ring-emoji. Betekent dit dat 1. Donny en Amijé officieel weer bij elkaar zijn? En 2. heeft Donny Amijé ten huwelijk gevraagd?! Mensen, mensen, wat een dag vol Temptation-onthullingen.

En toen was het weer aan?
De Danique-Donny-Amijé-gate continues. We hebben het er maar druk mee zo vlak voor het weekend. Waar we vanochtend nog schreven over Danique die van de een op de andere dag is geghost door Donny, weten we nu in ieder geval zeker met wie Donny nu wél is. Zie onderstaande foto die de jongste Roelvink-telg zojuist op Instagram plaatste.

Met de tekst: "It’s you, it’s always been you my princess" met daarbij een ring-emoji. Een ding is heel zeker: de twee zijn weer een koppel. Oftewel: Donny is weer bij zinnen gekomen en Amijé heeft haar vriend vergeven voor zijn romance met 'zijn Ariël' (en anderen, te lezen hieronder).

Alles weer koek en ei
Ook Amijé plaatst een foto op haar Instagrampagina.

"To love and beloved. I am happiest when I am right next to you," is haar bijschrift."

Juicy details
In een nieuwe video op het onlangs opgezette YouTube-kanaal van broers Dave en Donny geeft het koppel meer details over hun get-back-together-moment. Aan niemand minder dan grote broer Dave de eer om een diepte-interview te doen met het Temptation-koppel.

Donny legt uit: "Ik had het idee dat ik even tijd voor mezelf nodig had, omdat ik in een heftige wereld terecht ben gekomen. Ik heb in korte tijd best wel veel dingen op mijn pad gekregen. Ik wilde voor haar de man zijn die ze verdient, want zij is de liefde van mijn leven."

Wat, wat, wat??
Maar ho, stop. Nu wordt het pas echt juicy. Opmerkelijke uitspraak nummer 1 van Donny: "Ik ben nooit verliefd geweest op Danique." Nummer 2: "Ik heb nooit gevoelens voor haar gehad. Nummer 3: "En het is al helemaal niet de reden geweest dat het tussen mij en Amijé uit is geweest." Sorry, maar wij hebben even totale kortsluiting.

Vervolgens ontkracht hij Danique's hele verhaal. "Ze hebben eigenlijk niet gedatet. Hij was met vrienden op vakantie, niet met Danique. Hij heeft van het vrijgezellenleven genoten, van wie Danique er eentje was." Etcetera, etcetera.

Na een 'kleine' hobbel op de weg zijn Amijé en Donny dus weer back together en doen we alsof Danique nooit heeft bestaan? De tatoeage wordt ook al verwijderd, 'ik heb de eerste laserbehandeling al gehad', aldus Donny. Zo laat ook zijn Stories zien:

Instagram

Toekomstplannen
Nog even over de toekomstplannen van het stel. Dave vraagt wat er in het verschiet ligt voor de twee. Donny: "De vlam is weer lekker aan het branden tussen ons, die is gelukkig weer terug. We staan sterker in onze relatie. Verder hebben we niet echt plannen, we leven van dag tot dag."

Conclusie: de twee wonen nog niet samen en zijn dus hoogstwaarschijnlijk ook nog niet verloofd, zoals Donny's foto wel doet vermoeden. Maar dat ze weer bij elkaar zijn, moge duidelijk zijn.

(Arme smoorverliefde Danique, die van de een op de andere dag aan de kant is gezet.)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs