Temptation Gossip met verleider Danique: 'Ik zag Donny 4 tot 5 keer per week'

Danique mag eindelijk een boekje open doen over haar Donny-avonturen (die niet zo rooskleurig zijn afgelopen)

danique-contact-donny-roelvink-na-temptation-island
Temptation Gossip

Temptation Island VIPS zit erop. De laatste aflevering staat online, wat betekent dat de eindbalans opgemaakt kan worden. We weten welke koppels het hebben overleefd, en welke niet. In het geval van Donny en Amijé weten we ook wie roet in hun relatie heeft gegooid; de roodharige, onschuldig-ogende Danique.

We wisten al dat de twee elkaar na het Mexico-avontuur in Nederland hebben gezien. Hoe vaak dat was, wisten we niet. En ook niet hoe Danique het hele programma heeft ervaren. Olcay spreekt haar in de laatste Temptation Gossip.

Dol op Donny
Olcay gaat gestaag van start met het vragenvuur. Op de vraag wat Danique's allerleukste herinnering is aan Temptation, valt de Nederlandse Ariël met de deur in huis. "Mijn dates met Donny," vertelt de roodharige verleider. Door Danique's vlog wisten we al dat ze echte gevoelens had voor Donny, dat beaamt ze nogmaals. "Daar kan ik echt niet omheen. Ik vond hem echt héél leuk".

Hoe zit het nou?
Vervolgens hebben ze het even over koetjes en kalfjes en dan komt ein-de-lijk de vraag waar we allemaal op wachten. Olcay: En nu zit je in een relatie met Donny? "Nee, dat is nu niet meer het geval," is Danique's antwoord. Oftewel: dat is dus wel zo geweest?!

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Danique legt uit: "We hebben niet echt een relatie gehad. We hebben er nooit echt een naam aan gegeven, maar we hadden het wel heel leuk. In het begin zag ik hem vier tot vijf keer per week."

Om er nog een prangende vraag bovenop te gooien (waarvan Danique het antwoord per ongeluk al eerder verklapte): "Jullie deelden wel het bed samen?" vraagt Olcay. "Ja," antwoordt Danique resoluut. "En daar wist Amijé van."

Dat was alleen van korte duur, zo vervolgt ze. "Daarna liet hij veel minder van zich horen en nu heb ik zelfs helemaal geen contact meer met hem." Iets waar Danique niet blij mee is, als we haar gezichtsuitdrukking mogen geloven. "Ik vind het jammer dat we elkaar niet meer zien," vertelt ze daarna.

Relatie
Maar hoe lang zijn de twee dan bij elkaar geweest, vragen we ons af. Zo ook Olcay. "In mei zijn we teruggekomen en ik spreek hem nu een maandje niet meer," vertelt Danique. "Dus we hebben twee tot drie maanden gedatet."

'En waarom is het dan nu over?' vraagt Olcay zich af. Dat weet de roodharige schone naar eigen zeggen ook niet. Na de beelden van een weer intiem gespotte Amijé en Donny hadden wij al het vermoeden dat ze misschien weer bij elkaar zijn, dat vermoeden heeft Danique ook.

"Ik denk dat ze weer terug bij elkaar zijn. Ineens werd ik genegeerd en toen dacht ik 'wat is er aan de hand?'. Ik snapte er niks van. Daarna zag ik de beelden van Michella Kox en toen wist ik het wel." vertelt de verleider.

Baby bye, bye, bye
Waar Donny op het eiland zo'n gentleman was richting 'zijn Ariël', liet-ie dat in Nederland achterwege. "Sindsdien negeert hij me. Hij heeft nooit eerlijk tegen me durven zeggen dat hij weer terug is bij Amijé. We hebben elkaar zelfs geblokkeerd."

Iets waar de verliefde Danique niet blij mee was. "Ik heb het nu wel achter me gelaten, maar ik heb er de eerste weken wel verdriet van gehad."

Bekijk het hele interview hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs