Meghan Markle onthult dieet- en workoutschema vlak voor de royal wedding

Watch and learn

Zaterdag19 mei schitterde Meghan Markle afgetraind en wel in een prachtige bruidsjurk naar ontwerp van de Britse Clare Waight Keller (creative director van Givenchy). ’s Avonds gooide de kersverse royal er nog een schepje bovenop met een avondjurk van Stella McCartney.

Mooi om te zien natuurlijk, maar veel vrouwen vroegen zich meteen af: hoe komt ze zo slank? Meghan heeft haar dieet en workouts van vlak voor de bruiloft onthuld. Watch and learn.

Plant-based
Volgens de ex-actrice is een plant-baseddieet ‘key’. Hoeft niet altijd, maar wel voor het grootste gedeelte. “Ik probeer zo veel mogelijk vegan te eten doordeweeks. In de weekenden ben ik iets flexibeler wat mijn dieet betreft,” vertelt ze. Haar favoriete guilty pleasure in het weekend? French fries en pasta, zo vertelde ze aan Best Health.

Proteïne
Ondanks dat ze vegan eet, zorgt ze wel voor de nodige proteïne. “In de ochtend neem ik een Clean Cleanse Vanilla Shake, gemengd met bevroren bosbessen,” vertelde ze aan The New Potato. Ook at ze veel vis. Het liefst sashimi. Goed voor de gezonde vetten.

Vitaminen
Om ervoor te zorgen dat haar lichaam in perfecte conditie was voor de bruiloft, sliep ze veel en nam ze elke dag vitaminen en supplementen, zo vertelde ze in een interview met The Chalkboard. Haar dagelijkse portie bestond uit: magnesium, B12 druppels, multivitaminen en Cortisol Manager (tabletten voor cortisol- en gewichtsverlies).

Yoga
Daarnaast doet Meghan veel aan sport, bijvoorbeeld yoga. “Yoga is echt m’n ding. Mijn moeder is een yoga-instructeur en ik begon met mommy-and-me yoga met haar toen ik zeven was,” zegt ze tegen Best Health.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Pilates
Daarnaast zweert de brunette bij Megaformer pilates. Dit is een vorm van pilates waarbij een machine wordt gebruikt om het lichaam te tonen en tegelijkertijd de spieren te trainen. “Het is de beste workout die je kan doen voor je lichaam,” zei Meghan tegen US Weekly. “Je lichaam verandert meteen.”


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs