Thierry Baudet is verloofd! Maak kennis met Davide Heijmans

"We zijn verliefd. En verloofd," aldus Thierry Baudet op Instagram

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vertelde Thierry Baudet (35), oprichter van Forum voor Democratie, eind augustus nog dat hij op zoek was naar een serieuze relatie, blijkt hij nu - een paar weken later dus - verloofd te zijn.

Da's snel
We horen je denken: dat waren nog eens zeer productieve 'jachtweken.' Thierry Baudet stelt niet alleen harde deadlines voor zichzelf op carrièregebied. Maar nee. Thierry vertelt op Instagram dat de twee elkaar al twee jaar kennen, maar al die tijd om elkaar heen draaiden. "De liefde tussen Davide en mij heeft de afgelopen maanden vleugels gekregen," aldus Baudet op Instagram.

Maak kennis met de 22-jarige Davide Heijmans, een freelancefotograaf uit Hengelo, nu wonend in Amsterdam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Thierry had zijn relatie het liefst nog even geheim gehouden. "Maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan."

En zo geschiedde het uitgebreidde Instagramstatement, waarin hij dus vertelt dat ze verliefd én verloofd zijn. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend.

Huisman
Wie denkt dat Thierry een conservatieve man in een relatie is, heeft het goed mis. Thierry droomt van een progressief links huismannen bestaan. Een huisje in the middle of nowhere - ookwel het platteland en een vrouw die aan het werk is. "En ik overdag bouillon aan het trekken ben en een beetje schrijf terwijl de kinderen op school zitten. Dat lijkt mij een prachtig huismannenbestaan. Maar ik heb eerst nog een oorlog te winnen. Ik heb een land te redden," vertelde hij onlangs aan de Privé.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs