Prins Harry blijkt een ex te hebben die in Love Island zat: Camilla Thurlow

Wist jij 't?

prins-harry-ex-in-love-island
Getty Images

Meghan Markle blijkt niet de enige bekende vrouw te zijn in het leven van prins Harry. Sterker nog: een ex van Harry is óók bekend van een serie. Klein verschil: Camilla Thurlow, de naam van zijn ex-scharrel, kennen we van een íets mindere kwalititatieve serie. Namelijk Love Island.

Love-watte?
Voor degenen die het gemist hebben (hoe dan?): Love Island is een reality dating programma. Sexy, jonge singles verblijven in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. De singles moeten koppels vormen om op het eiland te blijven en kans te maken op een grote geldprijs. Samen met je partner deel je een bed, doe je spelopdrachten en ga je (als je geluk hebt) op date.

Zo nu en dan komen er nieuwe mannen of vrouwen naar het eiland. Elke week mag je – hoeft niet - wisselen van koppel in de recoupling. Er komen steeds nieuwe mensen bij en er worden mensen gedumpt van het eiland door middel van stemmen van de live-kijkers. Het koppel dat 't volhoudt tot de eindstreep, wint.

Love Palace
Camilla Thurlow
deed vorig jaar mee met het programma, ze ging er uiteindelijk niet met 'de hoofdprijs' vandoor, maar hield er wel een liefde aan over. Oftewel: Camilla is na haar scharrelperiode met prins Harry ook weer gelukkig in de liefde met iemand anders.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Of er echt sprake is geweest van een relatie, is niet bekend. Wel zijn de twee geregeld zoenend gespot, en werden ze in juli 2014 samen gezien in de club Tonteria nightclub in Sloane Square, weet The Sun te melden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

How they met
Hoe prins Harry en Camilla elkaar kennen? De twee bevinden zich ongeveer in dezelfde elitekringen, blijkt uit Camilla's werk. Ze werkt bij het The Halo Trust fonds, een liefdadigheidsinstelling dat gepromoot werd door Diana toen zij een mijn in 1997 in Angola bezocht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs