Vader van OG3NE verliefd op 20-jarige Janine

OG3NE: "Janine is supergrote steun"

vader-ogene-verliefd-twintig-jarige-janine
Instagram

Ricardo Vol (55) de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE is verliefd. Een jaar na het verdrietige overlijden van zijn vrouw Isolde, heeft hij een lichtpuntje gevonden in zijn leven: Janine.

De twee deelden een foto van de zomervakantie die ze samen vieren:

Dankbaar
Janine plaatst dezelfde lieve foto op haar Instagram en schrijft daarbij de woorden:
"Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie. ❤💋"

Supergrote steun
Het nieuwe koppel kan rekenen op een paar negatieve reacties, maar gelukkig worden er meer hoopvolle berichten aan het stel gericht. En belangrijker nog de meiden van OG3NE laten in een reactie weten, vooral blij te zijn dat hun vader weer wat blijdschap vindt. Ook voegden ze eraan toe:

"We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wilt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs