Hailey Baldwin vond het de hoogste tijd dat haar verloofde Justin Bieber naar de kapper ging

'Door wild en gekapt haar'

hailey-baldwin-justin-bieber-kapper
Getty Images

Na een zomer met ruige, geblondeerde lokken, die soms bijna identiek leken aan zijn verloofde's coupe, vond Justin Bieber het eindelijk tijd voor een bezoek aan een kapper. Het zou ook heel goed kunnen dat Hailey Baldwin het hoog tijd vond om haar soon to be husband te trakteren op een kappersbeurt, aangezien ze samen bij een haarsalon zijn gespot afgelopen woensdag in New York.

Hij gaat voor de lange bob
Terwijl de 24-jarige Canadese zanger rustig wat water via een rietje drinkt en zijn haarstylist het werk laat doen, houdt zijn 21-jarige verloofde alles goed in de gaten. Het resultaat is niet dramatisch anders te noemen, de dode puntjes zijn er in ieder geval afgehaald. Wie weet als voorbereiding voor het huwelijk van het verloofde stel, waarbij Justin zijn fiancé een knots van een verlovingsring gaf? Gezellig hebben ze het in ieder geval wel:

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Ze hebben het er maar druk mee
Volgens bronnen heeft het stel al met een pastoor gepraat, in voorbereiding op hun bruiloft. Ook heeft Hailey laten weten dat ze druk is met het uitzoeken van haar bruidsmeisjes. Om niet te vergeten dat Justin aan paparazzi heeft toegegeven dat ook hij druk in de weer is met de voorbereidingen voor hun grote dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs