Justin Bieber en Hailey Baldwin huilend gespot

De twee worden emotioneel vastgelegd op de camera

justin-bieber-hailey-baldwin-huilend-gespot
Getty Images

Het is nog maar een maand geleden dat Hailey Baldwin aan Justin Bieber het ja-woord gaf. De twee verloofden zich op een resort in de Bahama’s. Sindsdien hebben we al een liefdesverklaring van Justin gekregen en een blik mogen werpen op de enorme (en peperdure) verlovingsring van Hailey.

Het laatste nieuws van de twee lovebirds is iets minder fijn. Er zijn foto’s opgedoken waarop Justin en Hailey in elkaars armen huilen.

Emotionele fietstocht
De celebs waren afgelopen dinsdag aan het fietsen door Manhattan, toen ze een pauze namen aan de kant van de weg. Bronnen vertellen aan TMZ dat Justin in eerste instantie in huilen uitbarstte en getroost moest worden door zijn verloofde.

Restaurant
Later werden de twee in een café gespot, waar de rollen omgedraaid waren. Nu was het de beurt aan Hailey om haar emoties de vrije loop te laten. Ze zaten in een hoekje van het restaurant en zagen er allebei van streek uit. Bekijk alle foto’s van het emotionele stel op TMZ.

Waarom?
Wat de oorzaak is van het verdriet van de verloofden, is niet bekend. Of het met hun liefde voor elkaar te maken heeft, betwijfelen we. Hailey postte later op die dag op haar Instagramstories een foto van haar en Justin, zoenend in een jacuzzi. In de stories beschrijft het model haar Justin als ‘my love’.

Fans
Op een ander moment tijdens hun fietstocht, werden Justin en Hailey door een paar fans gespot, waarna ze een gezamenlijke foto namen. Op de fanfoto zien de twee er gelukkig weer een stuk opgewekter uit:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs