Meghan Markle showt per ongeluk haar beha en dat heeft ze geweten

Kan de beste overkomen

meghan-markle-toont-per-ongeluk-bh
Getty Images

Niet doorhebben dat er een extra knoopje van je blouse los is, het is ons allemaal wel eens gebeurd. Zo ook Meghan Markle. Of ze had het wel door. Dat kan natuurlijk óók.

De gelegenheid
Meghan en Harry waren afgelopen weekend aanwezig bij het huwelijk van Harry's goede vriend Charlie van Straubenzee en Daisy Jenks. Harry was zelfs getuige en Meghan Markle werd die dag ook nog een 37. Dubbel feest dus.

De outfit
Meghan droeg een aardig bescheiden jurk van Club Monaco van €293 - die natuurlijk nu overal uitverkocht. De jurk bestaat uit een kleurige rok die met een elastiek verbonden is aan een zwart blousje. Ze bond er zelf een riem omheen om de jurk iets chiquer te maken.

Getty Images

De 'malfunction'
Op het moment dat Meghan uit de auto stapt staat de blouse nog iets verder open dan een paar momenten later. Ze zwaait blij en vrolijk naar de papparazzi en flasht een (mooie!) zwarte kanten beha.

Getty Images

Veel types op social media noemen dit vervolgens een malfunction, een hapering in de outfit dat snel gefixt moet worden. Het knoopje is later ook dicht, maar de reacties zijn buiten proportie.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wijze les
Wat nemen we hier uit mee? De welbekende raad: Draag altijd mooi ondergoed. Voor het geval je (per ongeluk) flasht en omdat het je gegarandeerd een goed gevoel geeft. Kan Meghan ongetwijfeld beamen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs