Take That komt optreden in Nederland!

Just have a little patience

Hits Radio Live 2018 At Manchester Arena
Getty Images

Onze harten maken een sprongetje: Take That komt volgend jaar naar Nederland! De beroemde Engelse boyband staat 17 juni in AFAS Live in Amsterdam, met hun Greatest Hit Live 2019-tournee. Kleine sidenote: Robbie Williams zal niet meedoen aan de tour.

Celebration time
Volgend jaar bestaat de boyband (bekend van de nummers Relight My Fire en How Deep Is Your Love) 30 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. De overgebleven zangers Mark Owen (46), Gary Barlow (47) en Howard Donald (50) gaan niet alleen op tournee, maar er verschijnt 23 november ook een Best Of-album met alle hitsingles en vier nieuwe nummers.

Samenwerking moeilijker
Take That was actief van 1990 tot 1996. In juli 1995 stapte publiekslieveling Robbie Williams uit de groep. De samenwerking tussen hem en Martin-Smith (de manager) werd steeds moeilijker. Naar verluidt kwam dit door het drank- en drugsgebruik van de zanger.

Vertrek Robbie Williams
Vlak voor de eerste repetities van de wereldtournee van 1996 kwam het tot een confrontatie tussen Williams en de andere leden van Take That. Williams besloot onmiddellijk uit de band te stappen.

Zelfmoordhulplijnen
Op 13 februari 1996 hield de band een persconferentie waarin het nieuws van het vertrek bekend werd gemaakt. In Engeland werden zelfmoordhulplijnen in het leven geroepen om de meest hysterische fans op te vangen.

Olympische Spelen
In 2005 maakte de groep een comeback zonder Robbie Williams. In 2010 voegde de zanger zich wel weer bij de band. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen trad de complete boyband op tijdens de slotceremonie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs