Serena Williams over haar vriendschap met Meghan Markle: "De laatste tijd hebben we veel steun aan elkaar"

Volgens de tennisser appen de twee iedere dag

serena-williams-meghan-markle-appen-iedere-dag
Getty Images

Dat Meghan Markle het goed kan vinden met tennisser Serena Williams, wisten we al. In juli werd Meghan nog zichtbaar emotioneel tijdens Serena’s speech na de vrouwenfinale van Wimbledon. Nu komen we erachter hóe close de twee echt zijn. Volgens de proftennisser appen ze elkaar dagelijks.

Hechte vriendschap
Serena Williams vertelt tijdens een interview op het Australische tv-programma The Sunday Project over haar vriendschap met Meghan Markle. Volgens de topsporter hebben zij en Meghan vooral de afgelopen maanden erg hecht. “We kennen elkaar al een lange tijd, maar de laatste tijd hebben we veel steun aan elkaar,” aldus Serena.

Appen dagelijks
Met hun drukke levensstijlen is het logisch dat de twee beroemdheden elkaar niet wekelijks kunnen zien. In plaats daarvan sturen ze elkaar dagelijks berichtjes. Serena vertelt: “Toevallig waren we vanochtend nog aan het appen.”

Royal wedding
Serena en Meghan ontmoetten elkaar naar verluidt in 2010. Sindsdien bestaat er een vriendschap tussen de twee. Afgelopen mei was Serena nog – samen met haar man Alexis Ohanian – aanwezig bij de bruiloft van Meghan Markle en Prins Harry:

Getty Images

Serena vertelt over de royal wedding: “Het was zo bijzonder om aanwezig te zijn bij een monumentaal moment in Engeland. Het voelde alsof er ter plekke geschiedenis geschreven werd. Over een paar jaar kijken we terug op de bruiloft en is het een historisch moment. Dit gaan mensen nooit meer vergeten. De dienst was mooi, maar wat ik het allerliefste wilde is zien dat mijn vriendin gelukkig is. En ik denk dat dat gelukt is.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs