Riverdale-acteur Jordan Connor vraagt zijn vriendin ten huwelijk

Doe je goed, Sweet Pea

riverdale-acteur-jordan-verloofd
Riverdale

Na de vermoedens dat Camila Mendes en Charles Melton een item zijn, hebben we nog meer liefdesnieuws voor je uit de Riverdale-hoek. Acteur Jordan Connor (beter bekend als Sweet Pea in de serie) heeft zijn vriendin vorige week ten huwelijk gevraagd. En de foto's van het aanzoek wil je echt even zien.

Zonsondergang
Jordan plaatste gisteren een post op Instagram met de prachtige beelden. We zien de (silhouetten van de) acteur en zijn vriendin Jinjara Mitchell op het strand tijdens een zonsondergang.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love of my life
De tekst die Jordan bij de post zet is misschien nog wel romantischer dan de foto’s: “De belangrijkste vraag die ik ooit heb gesteld.. en de makkelijkste! Jinjara Mitchell, je bent mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven. Laten we trouwen! 22/09/2018”

De twee waren die dag in een resort in Canada. De foto’s zijn gemaakt door Jordans broer en zus.

Camila Mendes en Charles Melton
Er wordt al maanden gespeculeerd met wie Riverdale-actrice Camila Mendes aan het daten is. Het lijkt erop dat Camila (Veronica in Riverdale) verliefd is geworden op de set van Riverdale. Ooggetuigen hebben haar en Charles Melton (die de rol van Reggie speelt) intiem gespot in de bioscoop in Vancouver. De twee acteurs hebben nog niets losgelaten over hun relatiestatus.

Lili Reinhart en Cole Sprouse
Een Riverdale-koppel dat wél openbaar verliefd is, zijn Lili Reinhart (Betty in de serie) en Cole Sprouse (Jughead in de serie). Eerder deze maand deelde Cole nog een topless foto van zijn vriendin op Instagram voor haar verjaardag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs