Patty Brard wordt door gewichtsverlies aangezien voor Katja Schuurman

Is dat even een compliment

Patty Brard heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten, dat moge duidelijk zijn. Waar ze op Instagram qua volgers veel groter is geworden, is ze zelf behoorlijk geslonken. Imiddels zo'n dertig (!) kilo, wat ervoor zorgt dat ze op social media wordt verward met haar twintig jaar jongere 'lookalike'.

Hi krullenbol
Afgelopen dinsdag had de 63-jarige presentatrice een fotoshoot voor Veronica Magazine. Ter gelegenheid daarvan werd ze in de steigers gezet: make-up, nieuwe kleding én nieuw haar. De krultang werd erbij gehaald, wat resulteerde in een volle bos krullen voor Patty.

Dat, tezamen met haar gewichtsverlies, maakte dat ze door veel van haar volgers werd verward met de 43-jarige Katja Schuurman. Oordeel zelf:

De reacties die onder de foto worden gegeven zijn niets dan lovend. "Dacht ff dat het Katja Schuurman was die je had gepost!, "Prachtig!", "Wauw!!!" en "Je lijkt nu echt de grotere zus van Katja", "Je bent een prachtig mens, goed gedaan." zijn maar een paar van de complimenteuze opmerkingen die eronder zijn geplaatst.


Pat gaat lekker

Patty zit zowel mentaal als fysiek goed in haar vel, zo zien we op social media. Niet alleen durfde ze onlangs haar eerste badpakfoto online te plaatsen, ook werd ze op een foto met Fred van Leer door haar verloren kilo's bijna niet herkend.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs