Waylon reageert op mogelijke afwezigheid bevalling Bibi Breijman

"The show must go on"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bibi Breijman is in dezelfde periode uitgerekend als de concertreeks van vriend Waylon. Oftewel: de kans is groot dat Waylon niet bij de bevalling kan zijn. Dat vertelde Bibi Breijman in een interview met LINDA.Meiden en lezers vinden daar iets van.

Waylon reageert
"Commotie, commotie!" aldus Waylon op Instagram, die in een post voor het eerst reageert op de ophef. "Allemaal om een verhaal dat ik misschien niet bij de bevalling van ons kindje kan zijn...," schrijft hij verder. "Want de timing van de zwangerschap is wel heel ongelukkig lees ik tot mijn grote verbazing. Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de “timing” van Bibi’s zwangerschap. Zoals je weet is de natuur in dit soort zaken niet helemaal te sturen en is het vooral heel veel geluk hebben wanneer het zo snel gaat als bij ons. Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet!

Roddelrubriekjes
Alles zal gaan zoals de natuur het bepaalt. Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in Ahoy sta, dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben. Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On” zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever... Maar als dat een faillissement betekent, dan is er weinig te eten. Niemand hoeft zich zorgen te maken en vooral alle roddelrubriekjes niet!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zoon of dochter?
Onder het mom 'alles gaat zoals de natuur het bepaalt' willen Bibi en Waylon het geslacht van de baby niet weten. "Ik wil het een verrassing houden," aldus Bibi eerder tegen RTL Boulevard. Worden het roze of blauwe muisjes? Dat is nog even de vraag. Of toch niet? In hetzelfde interview met LINDA.Meiden sprak Bibi steeds over 'hij' als ze het over de baby had. Lezers weten het dus zeker: Bibi en Waylon verwachten een zoontje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs