Justin Bieber en Hailey Baldwin lijken in gemeenschap van goederen getrouwd

"Voor Justin is liefde belangrijker dan geld"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Allereerst, voor wie het nog niet wist: Justin Bieber (24) en Hailey Baldwin (21) zijn naar verluidt op 13 september in het geheim getrouwd in New York.

Dan het - no way they didn't-momentje - : het stel is in gemeenschap van goederen getrouwd. Dat betekent dat Hailey Baldwin bij een scheiding aanspraak kan maken op de helft van Justin Biebers vermogen. Dat vermogen wordt geschat op 250 miljoen dollar. We herhalen: 250 miljoen dollar. Da's flink verdienen voor Hailey, die zelf 3 miljoen dollar op haar bankrekening heeft staan.

Hoe-wie-wat-waar
Justin en Hailey werden op 13 september gespot bij een rechtbank in New York waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven. Het ging om een zogenoemde trouwlicentie die in Amerika verplicht is bij verbintenissen. Vervolgens hebben partners nog maximaal zestig dagen de tijd om huwelijkse voorwaarden zoals afspraken over geld te laten vastleggen. TMZ schrijft 'keiharde bewijzen' te hebben dat de twee diezelfde dag zonder die voorwaarden, oftewel in gemeenschap van goederen, zijn getrouwd. "Ze konden niet wachten totdat alles zou zijn geregeld en zijn gewoon officieel getrouwd," zegt een niet nader genoemde bron tegen TMZ. "Voor Justin is de liefde belangrijker dan zijn geld."

Haast
Naar verluidt hadden Justin en Hailey wel afgeproken huwelijkse voorwaarden op te stellen. Wat er met dat idee is gebeurd? Ze benaderden op dezelfde dag als hun huwelijk een advocaat, die hen vertelde dat het onmogelijk was om op zo’n korte termijn een contract op te stellen en te ondertekenen. Dus stapte het verliefde stel zonder contract het huwelijksbootje in.

Niet definitief
Volgens TMZ wil het ontbreken van de huwelijkse voorwaarden nog niet zeggen dat de twee niks meer kunnen regelen over financiën. In sommige gevallen kunnen stellen dat ook na het huwelijk nog laten vastleggen bij bijvoorbeeld een notaris.

Volgens bronnen dichtbij het koppel zijn de twee nog wel van plan om een groot feest te geven.

Speculatie
Vooralsnog hebben zowel Justin Bieber als Hailey Baldwin nog niets bevestigd over hun bruiloft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs