Bevestigt Famke Louise nu dat ze een relatie heeft met Ronnie Flex?

Dus tóch

Het gonst al maanden van de geruchten, dat Ronnie Flex en Famke Louise een setje zijn. Het begon met een duet waarin Famke en Ronnie nogal suggestieve lyrics zingen, ging verder met wel erg gezellige foto's en filmpjes op Instagram, toen was het even stil. Tot nu.

Famke Louise lijkt de relatie te bevestigen in een interview met Frank van der Lende op NPO 3FM. En met 'lijkt' bedoelen we dat Famke wel weer lekker vaag blijft in haar verwoording.

Afterparty
Frank van der Lende zag Famke en Ronnie vorige maand behoorlijk innig op de afterparty van de 3FM Awards en confronteerde Famke daarmee. Of de twee toevallig een relatie hebben. "Ik ga er denk ik gewoon even niets over zeggen. Ik denk dat wat jij net al hebt gezegd, al genoeg zegt," aldus Famke.

Of toch niet?
Volgens de manager van Famke Louise is er echter geen sprake van een relatie. Ze zegt tegen het AD: "Ik weet dat veel mensen het graag zouden willen, maar nee. Ronnie en Famke hebben geen relatie."

Flashback
Famke Louise had eerder een relatie met YouTube-ster 'Snapking.' In april afgelopen jaar gingen de twee uit elkaar. De reden? "We zijn uit elkaar gegroeid. Ik deed altijd mijn ding, hij deed zijn ding en op een gegeven moment ben je dan niet meer verliefd op elkaar. Het werd zo erg voor mij dat ik niet eens meer wist of ik wel gelukkig was," vertelde Famke toentertijd in een vlog.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs