De ruzie tussen Expeditie Robinson-rivalen I Am Aisha en Corry Konings gaat verder

Aisha reageert op tv-optreden Corry Konings: "Ik wil m'n bloemen terug."

corry-konings-i-am-aisha-expeditie-robinson
RTL 5

Het gegeven 'wat er op Expeditie Robinson gebeurt, blijft op Expeditie Robinson' gaat dit seizoen niet op.

Hoewel eilandrivalen Corry Konings en I Am Aisha de strijdbijl even hadden begraven, opende Corry in RTL Late Night met Twan Huys wederom de aanval. Ze deed een boekje open over de uitspraken tijdens de ruzie die niet zijn uitgezonden op televisie. Zo noemde Aisha Corry een duivel, aldus Corry aan tafel bij Twan.

Het spijt me, vergeef me
En dat nadat Aisha Corry een bloemetje had aangeboden als verzoeningsgebaar. Je raadt het al: die wil Aisha terug. "Ik wil de bloemen die ik aan Corry heb aangeboden terugnemen. Ze kwamen vanuit een oprecht punt, ik had zoiets van: we hebben beiden dingen over en weer gezegd, maar dat is verleden tijd. Laten we gewoon koffie doen. Hierbij een bloemetje vanuit mijn kant. En die had Corry geaccepteerd," aldus Aisha tegen RTL Boulevard.

Of toch niet?
Ze vraagt zich dan ook af: waarom rakelt Corry een paar uur later de ruzie weer op voor televisie? "Vervolgens zei ze weer van: Aisha dit, Aisha dat. En dat vond ik een beetje jammer. Ik vond het sowieso niet leuk dat ze bij RTL Late Night in detail ging treden. Ik heb dat bewust niet gedaan, bij Eilandpraat ook niet. En als zij vervolgens wel helemaal in detail gaat treden, terwijl ik daar niet ben om een weerwoord te kunnen geven, dan vind ik dat jammer."

666
En Aisha, hoe zit het nu precies met het duivelverhaal? "Als ik Corry de duivel noem of haar niet mijn kokosolie wil lenen, dan zit daar vast een goede reden achter. En die heeft dan niemand gehoord."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs