Sanne Vogel vertelt in RTL Late Night openhartig over verlies van haar dochtertje

"Ik heb me best wel geschaamd"

sanne-vogel-rtl-late-night-dochter
Still RTL Late Night


Woensdag deelde Sanne Vogel een post op Instagram. Niets bijzonders aan, denk je dan. Wel als het een post is die je niet vaak ziet. Een openhartige, emotionele post, iets wat de actrice niet vaak doet. Of beter gezegd, iets wat eigenlijk niemand doet op social media.

Sanne deelde met de wereld dat zij en haar verloofde Melchior afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap hun dochtertje zijn verloren. Donderdagavond vertelde ze erover in RTL Late Night.

Kwetsbare kant
In eerste instantie twijfelde Sanne om haar verdrietige verhaal op Instagram te delen. "Instagram lijkt perfect," geeft ze als reden. Maar juist om dat taboe te doorbreken heeft ze ervoor gekozen zich op haar kwetsbaarst op te stellen. Om te laten zien dat dit veel vaker gebeurt dan mensen weten.

Er wordt volgens de actrice te weinig over gepraat. "Ik wilde stoppen met social media, of eerlijk zijn. Anders werd het nep. Dat is Instagram natuurlijk al, dat wilde ik doorbreken."

Het is moeilijk
Over het verlies van hun dochtertje vertelt ze: "We waren heel blij. We wilden heel graag een kindje, al best een tijd. Na vier maanden ben ik bevallen van een dood dochtertje." Terwijl Sanne dat vertelt, krijgt ze een brok in haar keel.

"Ik heb me best wel geschaamd dat je lichaam er zwanger uitziet, maar er geen kindje is. Dat je naar de supermarkt gaat en iemand tegen je zegt 'Gefeliciteerd'. Dat is zo moeilijk."

Dappere zet
Ondanks de pijn en het verdriet, heeft de 34-jarige Amsterdamse er toch voor gekozen om haar verhaal op tv te doen. Een dappere zet. Dat vinden wij, en dat vindt Twitter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs