Video: Donny Roelvink laat trots zijn nieuwe stulpje zien

"Anderhalf jaar geleden werkte ik nog als timmerman, nu is mijn eerste huis een feit"

Waar we eerst zijn grote broer voorbij zagen komen in de media, is het nu vooral Donny van wie we veel zien en horen. Na zijn heftige deelname aan Temptation Island VIPS (we noemen een Danique, matchende tattoo met een verleider en beelden met de ‘microfoon uit’) hadden we de hoop in Donny en Amijé een beetje opgegeven. Gelukkig weten we inmiddels beter.

Home sweet home
We kunnen (vooralsnog) spreken van een gevalletje 'eind goed, al goed'. Zelfs zo goed dat de twee zijn gaan samenwonen. En niet zo'n beetje ook; in hun (of Donny's?) eerste koophuis.

De jongste Roelvink-telg geeft ons een kleine home tour:

"Anderhalf jaar geleden werkte ik nog als timmerman, en nu doe ik alleen maar mooie en leuke dingen in mijn leven. Mijn eerste huis is dan nu ook een feit," schrijft de trotse Roelvink erbij. Eén ding is in ieder geval duidelijk; we weten wie de meubels heeft gesponsord; Leenbakker. Ohnee, toch niet.

Nieuw casa
Kortom, Donny is trots op zijn huis. Begrijpelijk. Qua inboedel heeft hij het slim gespeeld; zijn pinpas wist hij voor het grootste gedeelte in zijn zak te houden. De 20-jarige spierbundel liet vorige maand al een kleine sneak peek zien. Dat ook de vloer gesponsord is, moge duidelijk zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs