Moet je zien: Joey King van The Kissing Booth scheert haar hoofd kaal

Van bruin, naar blond, naar blauw, naar kaal

We kennen Joey King allemaal als de bruinharige tiener Ellein de populaire Netflix-film The Kissing Booth. In deze romantische komedie speelt ze de 16-jarige tiener die onverwachts een (stiekeme) relatie krijgt met de broer van haar beste vriend.

Gelukkig nieuw haar
Naast haar rol in de The Kissing Booth staat de 19-jarige actrice ook bekend om het feit dat ze zichzelf elke maand (week?) een nieuwe hairdo aanmeet.

Bruin, blond, blauw en kaal
Zo ruilde ze haar bruine lokken in voor een blonde coupe. Vervolgens verfde ze haar haren felblauw. En nu heeft ze praktisch géén haar meer.

Nieuwe rol
Tegen Allure vertelt ze dat ze haar haren heeft afgeschoren voor een rol in de serie The Act. Het zou de derde keer zijn dat Joey haar haren afscheert voor een rol.

Geen probleem
Gelukkig heeft de actrice hier totaal geen problemen mee. “Ik heb me nooit echt gehecht aan mijn lokken, het kon me niet schelen wat er mee gebeurde. Geen enkel deel van mij twijfelde. Veel mensen vroegen me of ik bang of nerveus was. Of zeiden dat ik dapper was. Waarop ik antwoordde dat ik niet dapper ben, ik knip gewoon mijn haar af.”

Wisselend coupes
Over haar wisselende coupes vertelt ze aan Allure het volgende: “Iets meer dan een maand geleden besloot ik om - wat maakt het ook uit - m’n haren blond te verven. En toen ik een tijdje blond was kreeg ik een gek idee. Ik ging naar de winkel, kocht blauwe haarverf en liet mijn zus mijn haren blauw verven. Vervolgens knipte mijn schoonbroer nog een pony.”

Minstens een keer in je leven
Het idee om je hoofd te scheren lijkt misschien ontmoedigend, maar Joey moedigt anderen aan om het te proberen. "Ik denk dat elke vrouw haar haar minstens een keer in haar leven moet afscheren," zegt ze. “Het is heel bevrijdend, leuk en krachtig!”

Eerlijk is eerlijk, ze kan het hebben.

Benieuwd hoe blond en blauw bij haar staat?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs