Sylvie Meis noemt Rafael van der Vaart nog steeds haar grote liefde

Sylvie doet een boekje open over haar privéleven

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sylvie Meis, die druk aan de weg timmert als presentatrice in Duitsland, doet in de nieuwe Grazia een boekje open over haar privéleven. Best opmerkelijk, want dat doet ze niet vaak. Ze vertelt over haar haat-liefdeverhouding met paparazzi en haar stiekeme hoop op een tweede grote liefde.

Date-leed
Of Sylvie nog actief op zoek is naar de man van haar dromen? Die vraagt beantwoordt de 40-jarige presentatrice in haar nieuwe column voor Grazia. Haar stiekeme grote wens is om nog een keer haar grote liefde te vinden. En ja, we zeggen bewust 'nog een keer'.

De vader van haar inmiddels 12-jarige zoon Damian, oud-profvoetballer Rafael van der Vaart, was haar eerste grote liefde. "Maar ik heb de hoop en het vertrouwen dat er een tweede grote liefde voor me is."

Paparazzi
In de zoektocht naar de man met wie ze oud wil worden, vindt Sylvie een ding vervelend. "Voordat ik zelf ook maar heb kunnen ontdekken wat voor vlees ik in de kuip heb, en misschien inmiddels ben afgehaakt, vraagt iedereen zich bij mijn date alweer af: is dit de ware?" Tot het zover is, date de presentatrice er flink op los. "Ik ben wild and free and I love it."

De weg naar mijn hart
Ondanks haar turbulente date-leven, weet Sylvie heel goed het kaf van het koren te scheiden. "Ik kan me af en toe laten afleiden door een soort van verliefdheid, maar dat betekent niet dat dat voor mij in deze fase gelijk staat aan het aangaan van een stabiele relatie."

Buiten Europa
Syvlie is met haar 40-jarige leeftijd een stuk zelfbewuster dan vroeger. Ze weet wat ze wil, en vooral ook wat ze niet wil. Door haar bekendheid zoekt Sylvie haar date-materiaal buiten Europa. "In Europa is het bij voorbaat al een verloren zaak."

Ze heeft één strikte regel waar ze zichzelf aan houdt; ze geeft mannen nooit haar nummer. In een enkel geval krijgt een man het nummer van haar PA, "maar dan moet het wel een erg bijzonder iemand zijn, die ik honderd procent vertrouw."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs