Dit is het kledingbudget van Meghan Markle sinds ze royal is

Een flinke rekening voor de Royal Highness

meghan-markle-budget-kleding-royal
Getty Images

Niet alleen Meghan Markle’s gewoonten, maar ook haar garderobe is flink aangepast sinds ze deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie. Gelukkig voor de Royal Highness hoeft ze daar vaak niet zelf haar creditcard voor te trekken. Haar kleding voor officiële gelegenheden wordt betaald door haar schoonvader prins Charles. En dat is nogal een bedrag.

Arme prins Charles
Charles ziet zijn uitgaven aan kleding sinds de de komst van Meghan flink omhoog schieten. Waar hij voorgaande jaren zo’n €4 miljoen uitgaf aan kleding voor zijn zoons en hun vrouwen, gaf hij in het afgelopen jaar €5,6 miljoen uit. Harry's vader moet dus flink in de buidel tasten.

Modeliefhebber
Dat krijg je als een modeliefhebber als Meghan de familie betreedt. Maar dat blijkt niet de enige reden te zijn. William, Kate, Harry en Meghan nemen steeds meer taken van de 92-jarige Queen Elizabeth over. Lees: ze moeten vaker hun gezicht laten zien op officiële gelegenheden, en bij die gelegenheden horen mooie outfits.

Dure smaak
Zo verscheen Meghan afgelopen maanden al in creaties van Oscar de la Renta, Carolina Herrera en Prada. Deze drie outfits waren samen goed voor een budget van, hou je vast, €540.000.

Prijskaartje van de royal wedding
En dan hebben we het nog niet eens over de jurken op haar huwelijk gehad. Haar trouwjurk tijdens de ceremonie van Givenchy was goed voor zo’n €370.000 en haar avondjurk van Stella McCartney kostte €135.000.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs