Jennifer Aniston vertelt waarom haar tepels altijd zichtbaar waren in Friends

Het Friends-raadsel is vanaf nu de wereld uit

reden-jennifer-aniston-tepels-zichtbaar-friends
Getty Images

Mosterd na de maaltijd? Nee, over sommige series blijven we praten. Zo ook over Friends, dat grotendeels te danken is aan Jennifer Aniston’s karakter Rachel Green. We bespraken haar haren, kledingstijl en grappen. En nu zijn ook haar tepels aan de beurt.

Trending op Twitter
Jennifer's borsten werden trending op Twitter nadat ze werd uitgeroepen tot boegbeeld van #FreeTheNipple. Ook fans bedachten de afgelopen jaren verschillende theorieën voor de tepels die vaak door het shirts zichtbaar waren. Zo geloven sommigen dat de stylisten uit de series gaatjes knipten in haar bh’s, zodat je haar tepels er een klein beetje doorheen ziet. Anderen geloven weer dat Rachel dat initiatief zelf nam. Onze collega’s van de Amerikaanse Vogue besloten het vraagteken de wereld uit te helpen en vroegen het de actrice persoonlijk.

Zo zijn mijn borsten
Haar reactie? “Tja, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik draag een bh. Niks anders dan normaal. Ik weet niet waarom ik me hiervoor zou moeten schamen. Zo zijn mijn borsten gewoon. Maar hé, ik klaag niet hoor,” aldus de 48-jarige actrice.

Boodschap
De actrice hield het in haar interview daar niet enkel bij. Ze had ook een algemene boodschap aan vrouwen. "Als je buiten stapt, en je tepels zijn een beetje zichtbaar, of je buik is niet zo strak, of je weegt nog steeds iets meer dan je zou willen. Je bent perfect zoals je bent en niemand anders heeft daar zaken mee!"

We houden van je Jenny. We always do!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs