Foto's: Rowena uit Temptation Island VIPS naakt in de Playboy

En via Instagram deelt ze de foto's

rowena-temptation-island-vips-naakt-playboy
Temptation Island VIPS

Gevalletje wist je dat... Een grote groep RTL-kijkers kennen de goedgebekte Rowena ondertussen van programma's als Utopia en Temptation Island VIPS. In het laatstgenoemde programma schittert Rowena momenteel met, of eigenlijk zonder, haar partner Ruud Zwaan. Althans, ze hebben als partners deelgenomen aan het programma. Het is afwachten of ze de verleidingen kunnen weerstaan in het mooie Mexico.

Playboy uit 2006
Ondanks dat Rowena de villa niet als verleidster is ingegaan, blijkt ze dat wel te zijn. Zo deelde ze dit weekend haar shoot van de Playboy uit 2006 via Instagram. Ten tijde van de foto's was de Nederlandse realityster 22 jaar.

Nog een keer? Wie weet...
Ondanks dat het inmiddels 13 jaar geleden is, herkennen we de brunette maar al te goed. Als bijschrift plaatst Rowena: "Of ik het nog een keer zou doen? Wie weet..."

We vragen ons af of het een stille hint is. Haar Temptation Island-huisgenoot Rosanna Voorwald werd vorig jaar na haar eerste deelname aan het programma ook gevraagd door het blad. Dus wie weet..

Bekijk de foto's via het (besloten) Instagram profiel van Rowena of via deze link.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs