Justin Bieber ontroostbaar na nieuws kliniekopname Selena Gomez

“Selena heeft een speciaal plekje in Justins hart"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Ondanks dat Justin Bieber kortgeleden met Hailey Baldwin is getrouwd, geeft hij nog steeds om zijn ex Selena Gomez. Toen hij hoorde dat Selena opgenomen was in het ziekenhuis na een emotionele inzinking stortte hij in.

Huilend uit de kerk
De zanger werd op de foto gezet terwijl hij huilend de kerk uitliep en steun krijgt van mede-kerkgangers.

Selena's situatie
In de auto kan Justin zijn tranen niet bedwingen. Samen met Hailey waren ze op weg naar Justins pastoor, om over Selena’s situatie te praten.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een bron vertelt aan People dat Justin inderdaad in tranen is door zijn ex:

“Justin zal altijd om Selena blijven geven. Het is moeilijk voor hem om te horen dat het niet goed met haar gaat. Ze hebben beiden hun moeilijkheden gehad en Justin stond altijd voor Selena klaar. Hij wil het beste voor haar, dat ze gezond en gelukkig is.”

Een andere insider bevestigd dit aan Entertainment Tonight:

“Selena heeft een speciaal plekje in zijn hart. Na het nieuws van Selena bracht Justin grotendeels van zijn dagen alleen door. Hij is zelfs in zijn eentje naar de Wisdom Tree in L.A. gewandeld, om even weg te zijn. Daarna ging hij naar zijn kerk, waar Justin merkbaar overstuur was. Hier werd hij getroost door zijn vrienden. Justin wil het beste voor Selena. Toen de twee opnieuw een relatie kregen, zag hij in hoe erg haar gezondheid haar beïnvloedt. Hij begrijpt hoe ernstig dit is.”

Chronische auto-immuunziekte
Begin deze week in Selena opgenomen in een kliniek om aan haar mentale gezondheid te werken. De zangeres lijdt al jaren aan de ziekte Lupus, een chronische auto-immuunziekte. Vorig jaar onderging ze een niertransplantatie om de ziekte te lijf te gaan.

Extreem lage bloedcellen
Door de transplantatie waren haar bloedcellen de afgelopen weken extreem laag. Selena schrok zo erg van dit nieuws dat ze een paniekaanval kreeg en een emotionele inzinking. Ze besloot hulp te zoeken.

Het gaat beter
Volgens bronnen gaat het weer iets beter met haar. Aan People vertelt een insider:

“Ze heeft een paar zware weken gehad en de paniekaanval in het ziekenhuis was het dieptepunt. Ze besefte zich dat ze hulp nodig had voor haar emotionele problemen. Ze is omringt door familie en krijgt veel steun. Het gaat nu beter met haar en heeft een behandeling aan de oostkust."

Verschillende celebrities steunen de zangeres via social media:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Cardi B sends love to Selena Gomez
Cardi B

Knipperlichtrelatie
Selena en Justin hadden sinds 2010 een knipperlichtrelatie. Afgelopen herfst was het stel weer samen, maar in maart werd er een definitieve punt achter de relatie gezet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs