Verkeerde roddels: Dakota Johnson blijkt toch niet zwanger

“Het enige waar ik zwanger van ben zijn goede ideeën."

Dakota Johnson
Getty Images

De entertainmentsite plaatste een week geleden een video van een zogenaamd ‘geslachtsonthullingsfeestje’ van Dakota Johnson bij het huis van Chris Martin. In de video zijn zowel blauwe als roze ballonnen te zien. Maar omdat de blauwe ballonnen de lucht in gingen zou het duiden op een jongen.

Rumour has it
De Fifthy Shades-actrice was gisteren te gast in de Ellen DeGeneres Show. Hierin werden de zwangerschapsgeruchten aangekaart. In de talkshow vertelde Dakota dat er voorlopig nog geen zwangerschap inzit: “Het enige waar ik zwanger van ben zijn goede ideeën. Geen baby’s.”

Roze en blauwe ballonnen
TMZ zou verkeerde conclusies hebben getrokken, en hierdoor de geruchten de wereld in hebben geholpen. De roddels zijn niet waar, aldus Dakota: “Het was mijn verjaardag en ballonnen waren toevallig roze en blauw. Ik wist niet dat de ballonnen werden opgelaten, ze zaten gewoon in een boog. Ik denk dat er per ongeluk eentje losgekomen is.”

Gelukkig
Over haar relatie met Coldplay-zanger laat de 29-jarige actrice verder niets los. De twee gaan al ruim een jaar met elkaar, maar houden hun relatie privé. Het enige wat Dakota er over los wil laten is dat ze erg gelukkig is. Cute.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs