Bruiloft gecanceld: Ariana Grande en Pete Davidson zijn uit elkaar

De twee verloofden zich nog in mei

ariana-grande-pete-davidson-uit-elkaar
Getty Images

Ariana Grande (25) en Pete Davidson (24) zijn uit elkaar. Hun verloving is sinds dit weekend officieel van de baan. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De reden
Waarom de twee geen set meer zijn, is niet bekend. Een bron vertelt wel aan TMZ dat het een wederzijds besluit was en dat Ariana en Pete nog veel van elkaar houden, maar “dingen op romantisch vlak voorbij zijn.”

Relatie
De twee celebrities daten sinds mei. Een paar weken later verrasten ze iedereen met het nieuws van hun snelle verloving.

Ex Mac Miller
Vóór haar relatie met acteur en komiek Pete, was Ariana samen met rapper Mac Miller, die vorige maand plotseling overleed. De zangeres maakt er geen geheim van dat ze het moeilijk heeft met zijn dood. Volgens TMZ is Mac overleden aan een overdosis. De reden dat de tweejarige relatie tussen Ariana en Mac eindigde, was zijn drugsverslaving.

Pup Myron
Na zijn dood, adopteerde Ariana de pup van Mac.
Hij adopteerde in 2017 de pitbull Myron. Ariana werd na Macs dood op straat gespot terwijl ze haar honden uitliet, waaronder de viervoeter van haar ex.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs