Nieuw gezinslid bij Nicolette van Dam en Bas Smit: ontmoet de pup Lucky

De piepkleine viervoeter heeft al een eigen (megapopulaire) Instagrampagina

Nicolette van Dam en Bas Smit hebben er een buitengewoon schattig nieuw gezinslid bij. Nee, we hebben het niet over een broertje of zusje voor dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Waar we het wel over hebben? Een piepkleine harige viervoeter. Ontmoet de pup Lucky:

Lucky Blue Smit
Bas en Nicolette maakten het nieuws op hun Instagrampagina’s bekend. Het nieuwe lid van de Smit-familie is een donkerharige Shih Tzu. Zijn volledige naam: Lucky Blue Smit.

Lucky's shirt
Op beide Instagramposts zien we Nicolette met de pup én een shirt met de naam Lucky erop. Dit is een van vele foto’s van Lucky, als we Bas mogen geloven. In zijn post zegt hij ons liever ‘niet te vermoeien met saaie hondenfoto’s’. In plaats daarvan heeft het gezin een eigen Instagrampagina aangemaakt voor de hond:

Lucky is lucky
Lucky kan nu al rekenen op bijna 16.000 volgers. We kunnen op deze pagina niet alleen genieten van schattige fotosessies van de Shih Tzu, maar ook van video’s die dagelijks op de Instastories van Lucky verschijnen.

Nog een pup?
Dat de gezinsuitbreiding eraan zat te komen, was al bekend. Nicolette plaatste 21 september al een post op haar Instagrampagina, waarbij we Lola-Lily en Kiki-Kate met twee piepjonge pups zagen. Één daarvan moet wel Lucky zijn. Of de Smits het tweede hondje ook nog adopteren, is niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs