Prins Harry en Meghan Markle verwachten eerste kindje

Insta-official!

Bye bye geruchten, het is officieel, een feit, het staat zwart op wit: Meghan Markle en Prins Harry verwachten hun eerste kindje.

Spring baby
Sterker nog: het is al bekend wanneer Meghan Markle is uitgerekend. "The Duchess of Sussex verwacht in de lente van 2019 een baby," klinkt het op het Instagram-account van de Britse royals: Kensington Royal.

We zien een foto van het pas getrouwde paar, waaronder verder staat geschreven: "Prins Harry en Meghan Markle waarderen alle steun die ze krijgen van mensen over de hele wereld sinds hun bruiloft in mei. Ze zijn verheugd dit goede nieuws met het publiek te delen."

Speculeren
Na hun huwelijk in mei werd door de media bijna dagelijks gespeculeerd over of Meghan wel of niet zwanger zou zijn. Het koninklijk huis heeft nooit op de geruchten gereageerd, tot nu.

Business trip
Harry en Meghan zijn momenteel in Australië: hun eerste officiële reis als getrouwd stel. Na Australië volgen ook Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland aan. De focus van het bezoek ligt op de Invictus Games, die dit jaar van 20 tot 27 oktober in Sydney worden gehouden.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs