Fragment nieuw seizoen Temptation Island met Rosanna blijkt nep te zijn

Worden we gelukkig of verdrietig van dit nieuws?

Rosanna Voorwald
Rosanna Voorwald

Temptation Island-deelnemer Rosanna houdt de gemoederen flink bezig. Met haar Instagram-account houdt ze haar volgers op de hoogte van vreemdgangers (hi Alex) en plastische chirurgie updates. Daarnaast hint ze regelmatig naar een derde deelname aan Temptation Island.

Probeert ze zo meer volgers binnen te harken of doet het bekendste Temptation-koppel echt weer mee?

Affaires
We beginnen bij het kopje vreemdgangers. De social media-queen plaatste onlangs screenshots op Instagram Story waarin te zien zou zijn dat voormalig Temptation Island-vijand én ex-scharrel Alex vreemdgaat.

Nieuw seizoen Temptation Island
Ze gebruikt haar Instagram-account niet alleen om affaires aan de kaak te stellen. Ook geeft ze ons hints over een eventuele deelname aan een nieuw seizoen van Temptation Island (iets met een ezel en een steen…). Ze plaatste een aantal weken geleden op Instagram Story drie dobbelstenen met de tekst ‘3x scheepsrecht’. Ze zou hier kunnen doelen op een derde keer meedoen aan het spraakmakende programma.

Next level
Een stapje verder ging de 25-jarige toen ze een nieuwe post op haar feed plaatste. Dit was een video met - zo leek - nieuwe kampvuurbeelden van Temptation Island, waarin Rosana te zien was. We vroegen ons al af waarom zij en Niels vrijwillig mee zouden doen aan nóg een nieuw seizoen. Iets met Parastoe, Alex, Fabiola... Maar nu komt de aap uit de mouw.

Dode mus
Het blijkt een dode mus te zijn: de blondine verklapt aan RTL Boulevard dat de beelden in scène zijn gezet. Het gaat om clip-opnames voor een carnavalsnummer, met - surprise, surprise - Temptation Island als thema.

Nieuw talent
De opnames (inclusief een knap staaltje acteerwerk van Rosanna) kun je hieronder bekijken. Op eigen risico.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog niet klaar
Wij vinden het stiekem vrij jammer dat het Temptation-stel niet meedoet. Maar iets in ons zegt dat Rosanna (en Niels) nog niet klaar zijn met de media-aandacht…

En mocht de Hagenees niet meer op de buis verschijnen, dan zien wij een glansrijke carrière bij een marketingbureau voor haar tegemoet, met al deze social media stunts.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs