Monica Geuze geeft update over ziekenhuisopname dochtertje

Een geëmotioneerde Monica vertelt in haar nieuwste video wat er aan de hand is

Face, Child, Hair, Skin, People, Cheek, Facial expression, Nose, Head, Eyebrow,
YouTube Monica/Instagram Lars

Gisteren werd bekend dat Monica Geuze's dochtertje Zara-Lizzy uit voorzorg in het ziekenhuis is opgenomen, in haar nieuwst vlog geeft ze nu uitleg over de situatie. "De middag heeft even een iets andere wending gekregen," begint ze.

Update
"Zara-Lizzy bleef heel slecht drinken. Ze drinkt zes keer minder dan ze zou moeten. Dus we dachten, we kunnen beter even naar het ziekenhuis gaan. " vertelt ze. Om Monica's dochter te laten aansterken, moest ze een nachtje in het ziekenhuis blijven.

"Het is gelukkig nog niet heel dramatisch. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze uitdroogt en in levensgevaar komt, daarom moet ze een nachtje blijven," zegt de 23-jarige vlogger.

Meerdere nachtjes
Dat ene nachtje worden uiteindelijk meerdere nachtjes, zo blijkt wanneer Monica na de eerste nacht haar volgers een update geeft. "We weten nog niet wat er precies aan de hand is, we weten wel dat ze te weinig drinkt. De kans op uitdroging begint dan om de hoek te kijken."

Gelukkig blijkt dat nog niet het geval. "Het is niet dat ze in levensgevaar is, het is meer preventief. Ze is nog heel vrolijk en alert. We zijn er op tijd bij." Desondanks is het een vervelende situatie voor Monica en haar vriend.

Bijvoeding
"Ze wordt nu bijgevoed met sondevoeding dat met slangetje via haar neus naar haar maag gaat." Wanneer ze dat vertelt, springen de tranen in Monica's ogen. "Dat is natuurlijk zo kut om te zien.

Emotioneel
Gisteren vertelde Lars al met een brok in zijn keel over de situatie tijdens een interview na zijn voetbalwedstrijd. Ook Monica is zichtbaar overstuur. "Ze eet goed, ze slaapt goed. Ze kan nog lachen, dus dat is fijn. Ik hoop heel erg dat ze snel uit zichzelf meer gaat drinken."

Ze sluit af met tranen in haar ogen. "Ik wil me niet aanstellen, maar ik wil het haar zo graag uitleggen. En ik wil zo graag dat ze het mij kan uitleggen. Het is irritant dat we niet weten waar het vandaan komt. Ik ga nu de vlog afsluiten. Ik hoop dat volgende week een super positieve vlog wordt waarin alles beter gaat en we weer lekker thuis zijn."

De hele video zie je hieronder. Vanaf minuut 33 geeft Monica de update.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lars bedankt iedereen voor alle lieve berichtjes via Instagram met een lieve foto van hun dochtertje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs