Lady Gaga is verloofd

Kijk vooral even naar die knoepert van een verlovingsring

image
Getty Images

Het lijkt erop dat we Lady Gaga mogen feliciteren; de zangeres is verloofd met Christian Carino. Zoals we van de 32-jarige zangeres verwachten, is niets wat ze doet voor de hand liggend. Zo ook niet deze grote aankondiging.

Engaged
De A Star Is Born-actrice heeft haar relatie met Carino, een talentenscout L.A., lang verborgen weten te houden. Naar verluidt begonnen ze met daten begin januari 2017. En ondanks de geruchten over hun verloving, heeft Gaga het grote nieuws tot maandag verborgen weten te houden.

Geheim
Afgelopen maandag was Gaga aanwezig bij Elle‘s 25th Annual Women in Hollywood waar ze de Women in Hollywood award in ontvangst mocht nemen. Tijdens haar krachtige en emotionele bedank-speech gebeurde er iets opmerkelijks; de zangeres noemde Carino "mijn verloofde, Christian." Pas toen kwam de aap uit de mouw dat ze gaat trouwen met haar 49-jarige vriend.

Getty Images
Getty Images

Hallo ring
En wat hoort er bij een verloving? Juist, een verlovingsring. In het geval van fortuinlijke sterren kan dat maar een ding betekenen: een knoepert van een ring.

Getty Images

Date-verleden
Gaga had hiervoor een relatie met acteur Taylor Kinney, daar was ze ook mee verloofd. Die relatie strandde in juli 2016. Carino had eerder een relatie met actrice Lauren Cohan.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs