Goed nieuws: dochtertje Monica Geuze ontslagen uit ziekenhuis

Is dat even een opluchting

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maandag werd bekend dat het pasgeboren dochtertje van Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk in het ziekenhuis ligt wegens drinkproblemen. De kleine Zara-Lizzy dronk te weinig, wat uiteindelijk kon resulteren in uitdroging.

Om dat voor te zijn, is toen besloten om de drie maanden oude baby in het ziekenhuis te laten slapen. Waar Monica en Lars eerst dachten dat het bij een nachtje zou blijven, werden het er uiteindelijk vijf. Maar er is goed nieuws: het meisje mag naar huis!

'Word wakker muts'
Na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen, blijkt uit de Instagram Stories van de 23-jarige vlogger dat Zara-Lizzy naar huis mag. Monica is dolblij: "Word eens wakkerrrr. We mogen naar huihuisss," zingt Monica tegen haar dochtertje - die zo te zien nog in diepe slaap is.

Monica GeuzeInstagram

Wat is er aan de hand
Een geëmotioneerde Monica vertelde in haar nieuwste video wat er precies aan de hand was. "Zara-Lizzy bleef heel slecht drinken. Ze drinkt zes keer minder dan ze zou moeten."

Gelukkig was Zara-Lizzy er niet ernstig aan toe. "Het is niet dat ze in levensgevaar is, het is meer een preventieve opname." Monica's dochter werd afgelopen dagen bijgevoed met sondevoeding.

Emotioneel doelpunt
Maandag vertelde Lars met een brok in zijn keel over de situatie tijdens een interview na zijn voetbalwedstrijd. Dat was tevens het moment dat het nieuws over hun dochtertje naar buiten kwam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs