David Guetta flirt erop los met Olcay Gulsen aan tafel bij RTL Late Night

Olcay valt in de smaak bij de wereldberoemde dj

david-guetta-rtl-late-night
RTL

David Guetta is een ouwe snoepert. Dat blijkt uit zijn tv-optreden bij RTL Late Night. Een van de meest ervaren dj's ter wereld zat vanwege zijn optreden tijdens ADE aan tafel bij Twan Huys. Onderwerp van gesprek? De druk en snelheid van de dj-wereld en hoe hij zich daarin staande houdt.

En Olcay Gulsen, die ook aan tafel zat. Camera of geen camera: de alweer 50-jarige Franse dj weet hoe hij een vrouw moet complimenteren.

Maar David, wat zegt u nu?
David vertelt over zijn leven zonder drank, drugs en tabak. Vooral van roken is hij geen fan. Op een gegeven moment haakt hij in op een eerder gesprek, waarin Olcay vertelt dat ze nooit meer wil roken, terwijl er een tijd was dat ze peuk na peuk opstak.

David tegen Olcay: "Als ik een vrouw zie roken, dan vind ik dat een afknapper. Jij bent mooi, en als jij twee pakjes rookte, dan denk ik: huuu. Je bent nu tien keer mooier dan toen je nog rookte, denk ik.” Vervolgens grapt Olcay: "En ik ben een enorme fan van je, David." Twan Huys gaat verder: "Jullie mogen nu de studio verlaten, als je wil."

Wel woorden, geen daden
Dat is waarschijnlijk niet gebeurd, aangezien David Guetta al voorzien is van een piepjonge vriendin. Maar het leverde in ieder geval leuk beeldmateriaal op.

Benieuwd naar de aflevering?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs