Make-up of filler? Bella Hadid post Instagramfoto met grotere lippen

Gevalletje Kylie Jenner lips

Waar je mee omgaat, word je mee besmet, zeggen ze wel eens. En aangezien Bella Hadid en Kylie Jenner goede vriendinnen zijn, is het dus niet vreemd dat Bella Hadid een Kylie Jennertje heeft gedaan wat lippen betreft.

Is het make-up (Jenners lipkit)? Is het een filler? Dat is nog de vraag, maar dat haar lippen plotsklaps een stuk groter lijken, dat is een zekerheidje, kijk maar naar haar onlangs geposte Instagram-foto en naar eerdere foto's.

View this post on Instagram

connecting...

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Onder het mes
Er gaan veel speculaties rond over Bella's (mogelijke) plastische chirurgie. Zo dwalen er foto's op Instagram waarop te zien is dat een 14-jarige Bella een ander gezicht heeft dan een 22-jarige Bella.

De Hadid-telg houdt haar lippen echter stijf op elkaar. Sterker nog: ze ontkent. "Mensen denken dat ik plastische chirurgie heb ondergaan of wat dan ook. Maar weet je wat het is? Je kunt mijn gezicht scannen, darling, maar ik durf niet eens fillers in mijn lippen te laten spuiten. Ik zou mijn gezicht niet willen verpesten," aldus Bella eerder dit jaar in een interview met InStyle.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs