Is Teen Mom's Jenelle mishandeld door haar man David?

Als we de 911-geluidsopname moeten geloven...

Het lijkt erop dat MTV-ster Jenelle Evans is mishandeld door haar man David Eason. De Teen Mom 2-ster is onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Aan de media laat ze weten dat ze is gevallen over de vuurkorf in haar achtertuin. De 911-geluidsopname vertelt een ander verhaal…

Call 911
Er is een geluidsopname gelekt waarin Jenelle belt met de politie. “Mijn naam is Jenelle Eason en mijn man heeft mij net mishandeld. Hij duwde me op de grond in de tuin. Ik denk dat ik mijn sleutelbeen hoorde knakken.” Verder in het gesprek vertelt Jenelle dat haar man alcohol dronk, waardoor hij gewelddadig was.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie familie en vrienden
De moeder van Jenelle – de welbekende Teen Mom-moeder Barbara – heeft gereageerd op het drama: “Ik heb niet het gevoel dat het goed gaat met Jenelle. David gaat haar echt pijn doen,” aldus Barbara.

Familie en vrienden van de realityster willen het liefst dat ze haar man verlaat. “Hij gaat haar nog een keer vermoorden. Deze man is hiertoe in staat. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien," lieten ze weten aan Radar Online.

Happy family
Hoewel je door bovenstaande niet echt het idee hebt dat de twee een gelukkig huwelijk hebben, vertelt Instagram ons een ander verhaal. Als we de Davids laatste post mogen geloven is alles weer koek en ei.

Hij plaatst een foto van hem, Jenelle en hun dochter Ensley. “We zijn nog nooit gelukkiger geweest dan nu, bedankt voor het vragen!” schrijft hij bij de afbeelding.

Wij snappen het niet meer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs