Famke Louise verwijdert uit schaamte al haar vlogs

Da's een rigoureus besluit..

Ken je dat verhaal van Famke Louise die elke week een vlog op haar YouTubekanaal plaatste... Dat verhaal bestaat niet meer. Van het ene op het andere moment heeft de 19-jarige artiest besloten dat ze klaar is met vloggen.

Ze schaamde zich zo erg voor haar eigen vlogskills dat ze bijna al haar video's - wat er rond de vijftig waren - offline heeft gehaald. Zo, vroom, de prullenbak in.

In shock
In haar Stories gaf de Expeditie Robinson-deelnemer uitleg. Zo subtiel als ze altijd in haar videoclips is, zo was ze ook in haar uitleg:

"Ik keek net al die video’s terug van mezelf en ik snap niet waarom niemand die fucking vlogcamera uit mijn fucking handen heeft geslagen. Dus ik heb besloten dat ik al mijn video’s ga verwijderen," aldus Famke in haar Story - die nu niet meer te zien is.

En alle abonnees dan?
Haar meer dan driehonderdduizend abonnees moeten het na Famke's grote schoonmaak nog doen met negen video's.

Die negen video's zijn allemaal videoclips van de zangeres, dat is meteen ook het enige type video dat ze in de toekomst nog online zal plaatsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs