Roxeanne Hazes vertelt in Van Der Vorst Ziet Sterren over relatie met broertje Dré

Dochter Dré doet een boekje open

Roxeanne Hazes is niet meer alleen bekend als de ‘dochter van’. Ze is succesvol zangeres en kersverse moeder van haar zoontje Fender. In de tweede aflevering van het RTL-programma Van Der Vorst Ziet Sterren vertelt ze openhartig over haar leven. Haar broertje Dré is een belangrijk gespreksonderwerp.

Vader Hazes
Roxeanne en André Junior waren erg jong toen vader André Hazes overleed. Tijdens de begrafenis gaf Dreetje een speech: “Mama, Rox en ik blijven altijd sterk met zijn drieën, dat beloof ik je.” Dat is sinds een aantal jaar niet meer het geval.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ruzie
Door een ruzie zijn broer en zus uit elkaar gegroeid en spreken ze elkaar tot op de dag van vandaag niet meer. Rox vertelt dat ze destijds volledig achter haar moeder stond en dat was een fout. “Als ik er nu over nadenk, dan zijn er dingen waar ik me niet mee had moeten bemoeien als zus. En langzamerhand zijn er een hoop dingen gebeurd waardoor dat nog erger werd, en waardoor je elkaar pijn gaat doen,” aldus Roxeanne tegen presentator Peter van der Vorst.

Voor Rox is het nu het moment om de ruzie met André los te laten. “Als ik een goede moeder wil zijn en een goede vrouw voor Erik is het belangrijk dat ik er 100 procent voor hen kan zijn. En niet bezig blijf met het verleden.” Ze sluit een verzoening met Dré zeker niet uit. “Het komt wanneer het komt, mijn deur staat altijd open voor Dré. Ik hoop ook dat hij dat weet.”

Mama Hazes
Er was meer onenigheid binnen de familie Hazes. Zo sprak Dré zijn moeder Rachel ook een tijdje niet meer. Die ruzie is inmiddels bijgelegd. Roxeanne gunt het haar moeder van harte. “Laat mijn dingetje met Dré, niet jouw dingetje zijn met Dré. Dat is het gewoon niet waard,” zegt Rox tegen haar moeder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Benieuwd wat dochter Dré nog meer vertelt? Bekijk de aflevering hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs