Romee Strijd en Laurens van Leeuwen reageren op bruiloft

Daar komt de bruid, daar komt de bruid

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is waar: Romee Strijd (23) en Laurens van Leeuwen (27) zijn onlangs getrouwd. Hoewel het gisteren nog slechts (zeer geloofwaardige) geruchten waren, bevestigt het stel nu zelf dat ze inderdaad man en vrouw zijn. Maar van een romantische bruiloft was (nog!) geen sprake.

"Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist," aldus Romee en Laurens tegen NU.nl.

Busted
Onlangs was het stel in Nederland om (onder andere) een appartement in Amsterdam-West te kopen. Handig als ze op bezoek gaan bij vrienden en familie. Bij het tekenen van het contract zou bij het vakje burgerlijke staat ‘gehuwd’ aangevinkt zijn, constateerde Story. Betrapt dus.

Pics or it didn't happen
Van een sprookjeshuwelijk zijn echter nog geen beelden verschenen op Instagram. Romee gaf eerder aan een social media pauze in te lassen. Maar, niet getreurd, foto's komen er zeker. "Wij moeten het moment nog vinden om onze droombruiloft te houden en natuurlijk volgen er dan ook trouwfoto's," aldus Strijd en Van Leeuwen.

Love story
De Zoetermeerse Romee en Laurens (zoon van presentator Bert van Leeuwen) zijn al ruim acht jaar een koppel en wonen samen in New York.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs