Meghan Markle draagt betaalbare zwarte jurk van ASOS

De little black dress verschijnt in de zwangerschapsvariant en in een reguliere versie

meghan-markle-betaalbare-zwarte-jurk-asos
Getty Images

Sinds Meghan Markle officieel bij de royals van het Verenigd Koninkrijk hoort, houdt haar kledingkeuze de gemoederen flink bezig. Zo blijkt koningin Elizabeth niet altijd even blij te zijn met haar outfits (iets met kledingvoorschriften die gebroken worden).

Wij daarentegen, worden altijd erg blij van Meghans kleding. En dan vooral als ze een betaalbare outfit draagt, die we zelf ook kunnen aanschaffen. Vorige week koos ze nog voor een stippeljurk van & Other Stories. Nu kiest ze voor een little black dress van ASOS.

Getty Images

Royal tour
Meghan droeg de zwarte jurk tijdens haar aankomst in Nieuw-Zeeland. Het is de dertiende dag van de royal tour die zij en prins Harry samen afleggen. Zwangere Meghan (met sinds kort een zichtbare babybump) gaat voor de zwangerschapsvariant van de jurk. Voor degenen die geen kind op komst hebben heeft ASOS een reguliere variant.

ASOS

LBD
De Maternity wiggle mini dress is misschien wel de meest betaalbare jurk waarin we Meghan recent gespot hebben. Je shopt de LBD voor €49,20. De normale en positiejurk zijn allebei nog beschikbaar.

& Other Stories
Vorige week woensdag schreven we nog over de rood-met-witte stippeljurk die de 37-jarige Meghan droeg. De Waist Knot Midi Dress van & Other Stories kost €113.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs