Huh?! De foto van Justin Bieber die een burrito verkeerd eet is volledig in scène gezet

Sterker nog, het is Justin Bieber niet eens!


Afgelopen vrijdag schreven we nog vol ongeloof dat de manier waarop Justin Bieber zijn burrito eet wel héél bijzonder is. De ophef ontstond rondom de foto (die wereldwijd viral ging!) van de 24-jarige zanger, die op een bankje in het park een burrito van de zijkant at.

Wat blijkt nu: dat was Justin Bieber helemaal niet. Sterker nog, het hele Justin-Bieber-eet-zijn-burrito-verkeerd gebeuren is volledig uitgedacht en in scène gezet.

Just kidding
De jongens van het YouTube-kanaal Yes Theory besloten een grap uit te halen met het internet. Waarom? Om te laten zien hoe makkelijk een geinig verhaal viral kan gaan. Hun motto: “We geloven in uitdagen wat de maatschappij als ‘normaal’ ziet.”

Doppelgänger
Voor project 'nep-Justin Bieber met een burrito' kreeg Yes Theory hulp van Brad Sousa, de Canadese doppelgänger van Justin Bieber. (Even tussendoor: weten we zeker dat Justin Bieber zelf geen grap met ons uithaalt? Kijk even hoeveel Brad op de popster lijkt!) Een make-over, burrito en een camera, en voilà: een paparazzi-waardige foto van Justin Bieber die een burrito verkeerd eet is geboren.

Alles is vastgelegd
Extra leuk: Yes Theory filmde het hele proces. Bekijk de video – die op zijn beurt ook viral gaat – hieronder:

Toegegeven, we trapten er allemaal in. Wat wij ons afvragen: wat moet Justin Bieber gedacht hebben toen de foto viral ging?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs