Hilary Duff bevallen van dochtertje

Hey now, hey now, this is what dreams are made of

De 31-jarige Hilary Duff beviel donderdagmiddag van haar dochtertje Banks Violet Bair. Op Instagram post ze een foto van de pasgeborene: "Dit kleine hompje heeft onze harten gestolen! Ze is afgelopen donderdag thuis ter wereld gekomen en het is simpelweg magisch," schrijft de dolgelukkige moeder.

Ook vader Matthew Koma (31) is in de wolken: "We verwelkomen een prachtige dochter, een zusje en een beste vriendin voor het leven. Ik ben onwijs dankbaar voor onze groeiende familie."

Eerste kind
Het is het eerste kind samen voor Hilary en Matthew. De zangeres heeft een 6-jarig zoontje Luka uit een eerder huwelijk met ex-man Mike Comrie. Met hem was ze van 2010 tot 2016 getrouwd. Sinds vorig jaar januari is Hilary gelukkig met Matthew.

Singer-songwriter
Koma is een singer-songwriter en producer. Hij werkte in zijn carrière onder andere samen met grote namen zoals Hardwell, Zedd en de Nederlandse Afrojack. Het nummer Years van Alesso in samenwerking met de 31-jarige singer-songwriter werd in 2012 een internationaal succes en was een Dancesmash op Radio 538. Ook het nummer Dare you in samenwerking met Hardwell en Wasted met Tiësto scoorde hoog in de hitlijsten.

Hondenliefhebbers
In maart adopteerde het stel een hond samen. Dit nadat Matthews hond Marms overleed in september.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs