Ronnie Flex wordt vader!

"De situatie is complex"

Zojuist kondigde Ronnie Flex via Instagram aan binnenkort vader te worden. Dit deed hij met een foto van een 3D-echo van zijn ongeboren kind.

“Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is. Maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al superveel van je. Ook was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom. We wachten op je… Chosen one. Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn babymama te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover,” aldus Ronnie onder de foto.

Onbekende moeder
De moeder is vooralsnog onbekend. Het ongeboren kindje was op 3 oktober ruim 27 weken oud; de moeder is dus ruim 30 weken zwanger. Dit zou betekenen dat het kindje begin volgend jaar geboren wordt. Op de echo is verder de achternaam van de rapper te zien, Plasschaert.

Complexe situatie
Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat de 26-jarige rapper een relatie zou hebben met YouTube-fenomeen Famke Louise. Dit is echter nooit bevestigd. Wel plaatste Famke drie dagen geleden een intieme foto van de twee.

Vragen
Betekent dit dat Famke zwanger is? Of bedoelt Ronnie met de complexe situatie de relatie tussen de twee? Het zou ook om een publiciteitsstunt kunnen gaan, al denken we van niet. Ronnie liet zijn fans eerder geloven dat hij getrouwd zou zijn. Achteraf bleken dit beelden te zijn van een clipshoot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs